De PRIKKEL trajectenĀ als antwoord op jouw zoektocht

Leren, reflecteren en ervaren in groep

De Inspire Me - trajecten zijn nu een feit!

Oorspronkelijk waren ze bedoeld als LIVE trajecten in beperkte groep maar dat is in 2021 nog geen evidentie. We hebben nu een mooie mix van live en online leren en ervaren.

Deze trajecten zijn opgebouwd rond relevante themasessies, die alles te maken hebben met jezelf te (her)ontdekken en de bijhorende prikkels, die jou wel eens onderuit halen, leren omarmen.

Samen met verschillende coaches en therapeuten ga je op zoek naar wat jou kan helpen binnen een scala van inzichten, methodes en technieken. Zodat je niet, zoals ik, zelf op zoek moet naar wat er bestaat, wat er wel of niet bij je past en jou echt verder helpt. We willen hiermee de wegwijzer zijn in jouw zoektocht naar geluk en ideale energiebalans.

Inspire & Connect – traject

Aan de slag met jouw ENERGIE & GELUK!

Het Inspire Me – traject Inspire & Connect is een unieke ontdekkingstocht van 6 maanden, binnen een intieme groep van max 20 deelnemers. De behandelde thema’s zijn gebaseerd op de 4 inzichten die mijn burn-out mij gaf.

3 jaar heb ik gezocht naar manieren, therapiƫen en methodes om weer in mijn kracht te staan. Te zorgen dat ik de negatieve prikkels bloot legde en ze uit de weg ging of zorgde dat het mij niet meer veel deed. En dat ik net de stimulerende prikkels leerde omarmen.

Je herontdekt jezelf en je krijgt waardevolle inzichten over jouw gewoontes en manier van leven. Wat doen die met jouw energie en geluksgevoel? Welke nieuwe wil ik ervoor in de plaats?

Je leert hoe je opnieuw kan bouwen aan jezelf en jouw geluk door 2-wekelijkse INTERACTIEVE sessies en WEKELIJKSE opdrachten & tips van de gedreven KanGoe experts.
Lees over de behandelde thema’s en de experts hun specialisaties!

Ontdek het traject!

Meer info

Heb je nog vragen over onze trajecten?

Contacteer ons