Een online Q&A zoomsessie

Een interview met Tommy Browaeys, schrijver van het boek Wake-up call en de mannelijke HSP ervaringsdeskundige bij KanGoe.

Schrijf je nu in

 

 • Dinsdag 30/3 om 19u
 • Online via Zoom
 • Voor iedereen die worstelt met zijn of haar zoektocht naar meer energie

Wat is het?

Een online Q&A zoomsessie op dinsdag 30/3 om 19u waarin ik als gastvrouw aan Tommy Browaeys, schrijver van het boek Wake-up call en de mannelijke HSP ervaringsdeskundige bij KanGoe, enkele rake vragen stel.

Wat heeft hij geleerd van zijn wake-up call? Wat heeft het hem tot nu gebracht? Hoe heeft hij dit aangepakt? En welke 5 waardevolle tips kan hij ons meegeven om terug volop én bewust in het leven te staan?

Voor wie is deze webinar verrijkend en waardevol?

Voor diegene die willen stoppen met ongelukkig ‘te zijn’ en een duwtje in de rug nodig hebben om meer gelukkig ‘te zijn’.

Maar ook voor mannen die moeite hebben met het aanvaarden dat ze gevoelig zijn, die misschien wel hoogsensitief zijn en dit moeilijk kunnen plaatsen. Of dat de omgeving dit niet aanvaardt en jou slap en onbegrepen doen voelen.

Ten slotte is deze sessie ook bedoeld als een ‘wake YOU up’- call voor elke persoon die worstelt met zijn of haar zoektocht naar meer energie dus eigenlijk naar jezelf (terug)vinden. Voor elke persoon die strijdt tegen een bore-out of burn-out en die nu uitstelt om ZELF aan de slag te gaan om gelukkiger in het leven te staan.

Schrijf je nu in via het onderstaande formulier

Je ontvangt de Zoom link via Email. Tot snel!

  GRATIS Zelfhulptips bij Overprikkeling

  Ontdek dé 4 peilers waarop te werken om overprikkeling tegen te gaan.
  Leer van mijn verhaal dankzij gratis tips, opdrachten en inspiratie.
  Liefs,

  Karolien Marck

  Ontvang jouw zelfhulptips